Adviserende groothandel

Onze engineers helpen je met de juiste productkeuze en projectadvies, inclusief technische expertise voor ontwerp en werkvoorbereiding.

Onze hoogwaardige producten

OSH B.V. is een snelgroeiende innovatieve onderneming op het gebied van duurzame energiesystemen. Onze afdeling adviserende groothandel staat voor je klaar in duurzame oplossingen, voor warmte- en koude-opwekking in de woningbouw, utiliteit, recreatie en industrie. Wij zijn importeur en distributeur van vele toffe gerenommeerde merken zoals; Waterkotte, Alfa Laval, Värmebaronen, Flamco, Wesen boilers, Thermic Energy, Biral, Cetetherm en OSH infrarood panelen

Bij ons ben je verzekerd van:


Wij helpen met name klanten in:

  • Utiliteit
  • Woonzorg/verpleegtehuizen
  • Recreatie
  • Energiebedrijven
  • Industrie
  • Appartementencomplexen
  • Tiny houses

Overzicht producten

Qvantum

De revolutie in verwarming is hier: Qvantum lucht-water, water-water en ventilatie warmtepompen onthullen het geheim van grenzeloze energie-efficiëntie. Benieuwd naar de toekomst van verwarmen? Kijk dan snel verder!

Lees meer

Värmebaronen

Het Zweedse Värmebaronen AB is één van de grootste fabrikanten van elektrische ketels ter wereld en werd in 1975, tijdens het hoogtepunt van de oliecrisis, opgericht door Berth Nilsson in het kleine dorpje Österslöv net ten noorden van Kristianstad in het zuiden van Zweden.

Lees meer

Alfa Laval

Alfa Laval is een toonaangevende leverancier op het gebied van scheidingstechnologie, warmteoverdracht en vloeistofbehandeling.

Lees meer

Flamco

De levering van warmte en koeling is een dagelijkse bezigheid. Deze intelligent beheren is dé sleutel tot collectief comfort.

Lees meer

Waterkotte

WATERKOTTE is een groeiende producent van innovatieve warmtepompsysteemoplossingen en automatisering. De winning en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen is een activiteitengebied met een veelbelovende toekomst.

Lees meer

LU-VE

Een droge koeler, ook wel een luchtkoeler genoemd, is een apparaat dat wordt gebruikt om vloeistoffen, zoals water of glycol, te koelen zonder dat daarbij gebruik wordt gemaakt van water als koelmedium. In plaats daarvan wordt er buitenlucht gebruikt om de warmte af te voeren.

Lees meer

Wesen

Wesen is gespecialiseerd in elektrische boilers met de beste energie-efficiëntie. Het grote assortiment aan elektrische boilers biedt verschillende warmwateroplossingen.

Lees meer

Thermic Energy

Warmte opslaan is de sleutel tot efficiënt gebruik van veel alternatieve, duurzame vormen van energie. De opslagmogelijkheden van onze buffers en boilers bezitten de beste bewaareigenschappen, hoogste kwaliteit en zijn duurzaam.

Lees meer

Cetetherm

Cetetherm AquaFirst zijn de meest competitieve tapwatersystemen met een geïsoleerde warmteplatenwisselaar met pakkingen, afstandsbediening en lage energie klasse pomp(en). Concurrerend, efficiënt en klaar om te worden aangesloten op elk type warmtebron.

Lees meer

OSH Infrarood verwarming

Een infrarood paneel straalt mensen en objecten aan. De straling wordt omgezet in warmte en gelijkmatig over de oppervlakte verdeeld.

Lees meer

Meer weten?

De engineers van OSH hebben voor alle all electric systemen een oplossing. Daag ons uit en maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details