Over ons

OSH is een innovatieve onderneming op het gebied van duurzame en hoogwaardige energiesystemen. Het bedrijf bestaat uit een ingenieursbureau, een adviserende groothandel en een opleidingscentrum. Vanuit deze drie afdelingen helpt OSH jou, om zorgeloos te verduurzamen. Of het nu om een woonhuis, bedrijfspand, ziekenhuis, woontoren of een compleet vakantiepark gaat, OSH voorziet u van het beste advies.

Onze geschiedenis

Wanneer wij het over onze geschiedenis hebben, kunnen we niet om de oprichter van OSH heen. Ad van Rijsewijk heeft namelijk al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van warmte- en koude-techniek en de exploitatie daarvan.

Het is de kwaliteit, energiezuinigheid en betrouwbaarheid van onze producten, die voor ons de doorslag geeft. En dat komt weer voort uit de Total Cost of Ownership (TCO) gedachte. Ons deskundige team van hoogopgeleide medewerkers en specialisten biedt onze klanten de beste oplossingen aan. Met overtuiging. Iedere dag opnieuw.

Onze missie

Bij OSH is het onze missie om de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen voor verwarming en energievoorziening in gebouwen te beëindigen. In plaats daarvan zetten we ons in voor het gebruik van geavanceerde technologieën, zoals warmtepompen, geothermische systemen, zonne-energie en andere innovatieve duurzame oplossingen. Met vastberadenheid willen we de weg leiden naar een groenere, schonere en koolstofarme toekomst. Samen met onze partners spelen we een voortrekkersrol in de energietransitie en bouwen we aan een toekomst die groen, veerkrachtig en duurzaam is voor de komende generaties. Onze inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijke oplossingen staat centraal in alles wat we doen, om een blijvende positieve impact te hebben op de samenleving en het milieu.

Onze visie

Onze visie is een wereld waar duurzame energiesystemen de standaard zijn. Bij OSH geloven we in een volledig gasloze toekomst, waar hernieuwbare en milieuvriendelijke energiebronnen de hoofdrol spelen in het voorzien van warmte, koude en energie aan gebouwen. We streven ernaar onze oplossingen volledig af te stemmen op het doel om de duurzaamheidstransitie te versnellen en zo de impact op het milieu te verminderen.

Onze kernwaarden

Wij streven ernaar om voortdurend te groeien en te leren, waarbij we diepgaande kennis en expertise opbouwen in onze branche. Door bij te blijven met de laatste ontwikkelingen, voorzien we onze klanten en fabrikanten van de meest actuele en relevante product- en marktinformatie. We hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en bouwen zo duurzame relaties op. We moedigen fabrikanten aan om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan veranderende marktbehoeften. Duurzaamheid is belangrijk voor ons, we gaan bewust om met het milieu en stimuleren duurzame productie- en distributiemethoden voor een positieve impact op onze omgeving en samenleving.

Het team

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details