Academy

Onze Academy is de perfecte plek om onze technische producten te begrijpen en ermee te excelleren.

Wij delen graag onze kennis

In ons opleidingscentrum delen wij graag onze kennis in de breedste zin van het woord. Onze producten zijn werkzaam opgesteld en kunnen gebruikt worden voor demonstraties en opleidingsdoeleinden. Ook kunje gebruik maken van onze presentatieruimte voor interne opleiding van medewerkers of presentaties aan  klanten.

In ons opleidingscentrum ben je welkom voor


Wat kunt u verwachten van het opleidingscentrum?

Trainingen en cursussen:

Op aanvraag kunnen wij verschillende cursussen aanbieden. Deze cursussen zijn gebaseerd op onze producten. Zoals het in bedrijfsstellen van Waterkötte warmtepompen. Of de werking/installatie van de elektrische ketels van Värmebaronen.

Wil je bijvoorbeeld graag leren hoe een Waterkotte warmtepomp exact werkt en hoe je deze in bedrijf stelt. Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het oplossen van bepaalde storingen in de warmtepomp. Of misschien heb je wel een Värmebaronen elektrische ketel bij ons gekocht, maar wilt u de in bedrijfstelling zelf doen.

Voor al dat soort vragen, kun je bij ons terecht. Bij ons staan alle producten werkzaam opgesteld. Wij adviseren je immers graag om tot de beste oplossing te komen. Ben je geïnteresseerd in onze cursussen/trainingen of heeft u een vraag, stuur een bericht naar info@OSHBV.nl!

Ruimteverhuur

Heeft u een ruimte nodig voor een presentatie voor uw medewerkers of zakenrelaties? Of je wilt u uw medewerkers/collega’s een goede cursus op maat bieden of juist uw zakenrelaties een goed beeld geven van onze producten en hun toepassingen? Ook dan kunt u bij OSH terecht. U bent daarvoor van harte welkom in ons opleidingscentrum. 

Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier/emailadres/telefoonnummer.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details