Verduurzaming Ipse De Brugge

OSH is – in opdracht van Installatiebedrijf Kuijpers – in Nootdorp gestart met de boorwerkzaamheden voor het aanbrengen van de warmtepompsystemen van twaalf afzonderlijke zorggebouwen.

De bestaande CV-ketels worden door ons vervangen voor Waterkotte warmtepompen. Hiermede draagt Ipse de Bruggen in belangrijke mate bij aan de overheidsdoelstellingen voor CO2 reductie en energiebesparing door de bestaande CV-installaties gasloos te maken. De warmtepomp installaties kunnen ook worden ingezet voor het verzorgen van passieve koeling in de gebouwen.

In samenwerking met Kuijpers en de directie van Ipse De Bruggen verzorgt OSH het warmtepompsysteem voor de diverse woongebouwen. 

Ipse de Bruggen is een landelijk opererende gehandicapten zorgverlener die milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft en hier ook actief mee bezig is. Installatiebedrijf Kuijpers is een landelijk werkend installatiebedrijf dat zich onderscheidt in het ontwerpen en installeren van duurzame installatietechnieken en de exploitatie hiervan.

Wij willen de firma Kuijpers en de directie van Ipse de Bruggen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details