Succesvolle Samenwerking Paans en OSH in Nieuwvliet-Bad

Ga je vakantie vieren op Resort Nieuwvliet-Bad van Dormio in Zeeuws-Vlaanderen, dan maak je in je nieuwe vakantiewoning gebruik van warmte- en koude-installaties die OSH verzorgde. Een mooi project dat OSH uitvoerde voor aannemer ADS Groep, die de woningen bouwde. Hilde Kruitbos van ADS Groep en Laurens Hooijschuur van OSH vertellen over de prettige samenwerking op het luxe resort.

ADS Groep bouwde 124 vakantiewoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Ze zijn geschikt voor twee tot twintig personen en hebben veelal luxe welnessfaciliteiten. Ook werkte ADS aan een centrumgebouw met receptie, restaurants en een zwembad.
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel op Nieuwvliet-Bad. Alle woningen hebben bijvoorbeeld zonnepanelen en zijn gasloos. Voor het verzorgen van een duurzame energievoorziening in de vorm van warmte- en koude-installaties riep ADS Groep de hulp in van OSH. Die leverde en installeerde Waterkotte GmbH warmtepompen in de woningen en in het centrumgebouw, voor verwarming en koeling.

Perfecte oplossing

“OSH heeft al langer een goede relatie met Dormio. Vanuit die relatie kwamen ook wij in contact met OSH”, vertelt Hilde Kruitbos, projectleider van ADS Groep. “We zochten een goede oplossing voor warmte- en koude-opwekking in de vakantiewoningen. OSH deed de engineering aan de voorkant, de installatie en de levering van de warmtepompen. De perfecte oplossing voor dit vakantiepark.”

Megaveel technische kennis

Hilde is zeer te spreken over de samenwerking met OSH. “Er zit megaveel technische kennis binnen het bedrijf. De vakbekwaamheid ligt op een hoog niveau. OSH is creatief en werkt op maat. Ze denken mee om te komen tot de meest passende installatie en werkwijze. Door ontwikkelingen in de markt hadden we bijvoorbeeld te maken met lange levertijden van producten. Ook in dat geval is OSH meedenkend en komen ze met creatieve oplossingen om alle puzzelstukjes toch op tijd in elkaar te kunnen leggen.”

Bijdragen aan luxe en comfort

Ook Laurens Hooijschuur van OSH kijkt met een goed gevoel terug op de samenwerking met ADS Groep en op het werk voor Dormio. “Dormio heeft luxe vakantieresorts. Alles daar moet een droom zijn. De vakantiewoningen stralen luxe en comfort uit, en zo moet het er -letterlijk- ook voelen. Installaties moeten snel kunnen reageren en goed werken. Daarom kozen wij voor de Waterkotte warmtepompen. Zeker in de recreatiesector is het relatief nieuw om warmtepompen te gebruiken, maar in het kader van duurzaamheid is het een perfecte oplossing. Wij hebben met veel plezier en met onze jarenlange ervaring en technische kennis gewerkt op Nieuwvliet-Bad. We gaan altijd voor de beste kwaliteit en dat hebben we volgens mij hier ook weer geleverd. Eigenaren en vakantievierders ervaren in de woningen comfort in de voorziening voor tapwater, verwarming en koeling. Dat geldt ook voor het centrumgebouw, waar we onder meer een ontvochtigingsinstallatie verzorgd hebben bij het zwembad. Ook weer een specifieke tak van sport die vraagt om kwaliteit, en die we samen met ADS Groep voor Dormio hebben weten te leveren.” 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details