De Ananas

Wie kiest voor De Ananas weet zich verzekerd van een fantastische plek om te wonen aan de rand van het bruisende Leiden, met ruimte om te ontspannen binnen handbereik. Wonen in De Ananas is eigentijds wonen met allure. Dat zie je aan alles. De architectuur. De afwerking. De kwaliteit van de directe omgeving.

De basis van De Ananas is natuurlijk bouwen. Alle woningen worden gasloos en duurzaam gebouwd. De appartementen beschikken over een warmtepompsysteem die de woning voorziet van verwarming en -koeling via de vloer. Op het dak van De Ananas komt een zee aan zonnepanelen. Het project heeft een Groenverklaring van de Rijksoverheid ontvangen, zodat u weet dat het gebouw buitengewoon energiezuinig en duurzaam is gebouwd.

In dit project heeft OSH, in opdracht van Dubotechniek, verschillende Waterkotte EcoTouch 5072.4TWR warmtepompen geleverd. Daarnaast is de Värmebaronen EP225 elektrische ketel geleverd om extra vermogen te kunnen leveren, zodat het gebouw, ook bij extreem koude temperaturen, lekker warm blijft. Bekijk het filmpje hieronder voor meer (technische) informatie over dit unieke project! 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details