Biral

In 1919 heeft de Zwitserse familie Bieri “Bieri Pumpenbau” opgericht. Hier komen de beste en meest robuuste pompen van Biral AG vandaan. Het gemotiveerde team van Biral heeft een gemeenschappelijk doel: het leveren van de beste pompen.

Op het gebied van circulatiepompen voor de klimatisering in gebouwen, is Biral in Zwitserland de marktleider. Ook in andere belangrijke West-Europese markten heeft Biral Pompen een goede marktpositie veroverd. De nieuwe ModulA van Biral wordt vandaag de dag gezien als kampioen op het gebied van energiebesparing en zuinigheid en bepaalt daarmee de standaard voor de toekomst. Zo blijft de nieuwste generatie pompen van Biral duidelijk binnen de aanstaande strenge richtlijnen voor stroomverbruik. Met een EEI-waarde van ≤0.17 behoren de ModulA-pompen van Biral tot de topcategorie.

Biral tapwaterpompen

Efficiënt, geavanceerd comfort direct uit de kraan: Moderne tapwaterpompen met hoog-efficiënte permanentmagneettechnologie, zoals de energieklasse A verwarmingspompen van Biral, leveren het hoogste niveau van comfort met een minimaal energieverbruik.

Lees meer

Biral circulatiepompen

Nooit meer koude voeten dankzij Biral: De hoog efficiënte verwarmingspomp met de moderne permanentmagneet technologie gebruikt tot 80% minder energie dan een traditionele pomp en garandeert desondanks een warme kamer.

Lees meer

Biral koudwatercirculatiepompen

Koude maakt hun niets uit: De nieuwe koudwaterpomp van Biral is de eerste hoog efficiënte Mini energie pomp die water van –10°C verpompt. Dankzij een uitgekiende constructie ontstaat geen condens, de gebruiksvriendelijke elektronica is dankzij een speciaal tweekamersysteem goed beschermd.

Lees meer

Geïnteresseerd?

Kom in contact met onze sales engineers via de onderstaande link voor de best passende warmtepomp voor uw project.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details